0492 - 565038 [email protected]

Uitlaat vervangen, snel weer op weg met OnestopCarservice

Alle uitlaten die OnestopCarservice verkoopt, zijn gemaakt volgens de merkspecificaties van de autofabrikanten. Zo bent u verzekerd van het perfecte uitlaatsysteem voor uw auto. Of het nu gaat om een uitlaatdeel of een compleet uitlaatsysteem. OnestopCarservice kan alle merken en typen vervangen, zodat u weer snel en voordelig de weg op kunt. Uitlaat vervangen? “Binnen zonder afspraak, klaar terwijl u wacht.”

Uitlaatdelen:

In de loop der jaren kunnen er verschillende defecten en/of vormen van slijtage aan het uitlaatsysteem ontstaan.

A: De pakkingen die voor afdichting zorgen, kunnen gaan lekken.

B: Ophangrubbers kunnen als gevolg van uitdroging breken of afscheuren, waardoor het uitlaatsysteem of een gedeelte daarvan kan afbreken.

C: Scheidingsschotten en doorvoerbuizen in de dempers kunnen als gevolg van corrosie los gaan zitten of afbreken en daardoor een hinderlijke rammel veroorzaken.

D: Demperbeugel(s), voor ophanging van de uitlaatdemper, kan als gevolg van corrosievorming afscheuren, waardoor de demper kan afbreken.

E: De agressieve zuren en condensvorming die bij het verbrandingsproces in de motor vrijkomen, blijven ten dele achter op de laagste punten in de uitlaatdempers en veroorzaken een verhoogde corrosieslijtage van binnenuit.

vraagt u zich af wat de kosten zijn om uw uitlaat(deel) te laten vervangen, vraag vrijblijvend een offerte op.