0492 - 565038 [email protected]

Onderhoud bedrijfswagens Eindhoven

Laat het onderhoud aan uw bedrijfswagens plegen door Autobedrijf OnestopCarservice in de omgeving van Eindhoven. Wij hebben namelijk de nodige kennis en kunde om uw bedrijfswagens van onderhoud te voorzien in de omgeving van Helmond, Eindhoven en Nuenen. Bij ons krijgt u het totaalpakket onder één dak: we bieden alles op het gebied van onderhoud en reparaties, van het vervangen van remmen tot een APK keuring.

Onderhoud laten plegen aan uw bedrijfswagens in de omgeving van Eindhoven

U kunt terecht bij Autobedrijf OnestopCarservice voor het laten plegen van onderhoud aan uw bedrijfswagens in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn namelijk gevestigd in Helmond en dus goed bereikbaar. Periodiek onderhoud is erg belangrijk. Zo kunt u de veiligheid blijven garanderen. We kunnen uw bedrijfswagens voorzien van een kleine of grote onderhoudsbeurt, hier gelden dan ook vaste prijzen voor. Moet er tijdens de onderhoudsbeurt iets gerepareerd worden wat meer kosten met zich meebrengt, dan geven wij dit altijd telefonisch aan u door zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een onderhoudsbeurt

Als we uw bedrijfswagens voorzien van onderhoud bij ons autobedrijf in de omgeving van Eindhoven dan controleren we de remmen, uitlaat en distributieriem en balanceren we de wagen. We kunnen deze vervolgens ook uitlijnen en voorzien van verse vloeistoffen. Maak een afspraak door te bellen naar 0492 – 565038.

Waarom One Stop Car Service?

APK