0492 - 565038 [email protected]

Banden van uw auto vervangen

Een band is voor de meeste mensen rond en zwart en een noodzakelijk iets om onder de auto te hebben, maar een band is veel meer.

De banden van uw auto spelen een cruciale rol bij uw eigen veiligheid en die van anderen. Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden een vereiste. De band vormt immers het enige contact met het wegdek. U moet hier dus altijd op kunnen vertrouwen.

U kunt bij ons terecht voor:

-Zomerbanden

-Winterbanden

-4 seizoenenbanden

vraag een vrijblijvende offerte op voor uw banden, om u verder van dienst te zijn hebben we nodig om een offerte te maken.

Met onze ervaring en deskundigheid helpen wij u graag op weg

 

Wanneer laten vervangen?

Autobanden worden dankzij nieuwe technieken steeds beter. Toch zijn ze nog steeds onderhevig aan slijtage en ouderdom. Controleer uw banden daarom regelmatig en ga bij twijfel naar een professional. Zodra de profieldiepte minder dan 1,6 mm is, moeten uw autobanden vervangen worden. Ook bij overmatige slijtage of beschadiging moeten uw autobanden vervangen worden.

Bij OnestopCarservice adviseren we u ook om vóór de winter uw zomerbanden te laten vervangen door winterbanden. Zo heeft u meer grip tijdens winterse omstandigheden.