0492 - 565038 [email protected]

Remmen vervangen Helmond

Werken uw remmen niet meer naar behoren, laat ze dan vervangen door Autobedrijf OnestopCarservice in Helmond. Ook vanuit de richting van Eindhoven en Nuenen kunt u bij ons terecht. Het is erg belangrijk dat uw remmen naar behoren functioneren. Anders vormt uw auto een gevaar voor uzelf en voor anderen. Het is dan ook belangrijk om regelmatig te controleren of te laten controleren of uw remmen nog goed werken. Rijd veilig, rijd met goede remmen!

Remmen laten vervangen door Autobedrijf OnestopCarservice in Helmond

Wij controleren graag de staat van uw remmen. Op die manier kunnen we er in ons autobedrijf in Helmond achter komen of uw remmen vervangen moeten worden. Wij controleren hierbij de remschijven en remblokken. Deze slijten langzaamaan. U kunt dus niet van de één op andere dag merken of uw remmen versleten zijn. U kunt dit herkennen door een steeds langere remweg. Bij de tweede vernieuwing van de remblokken vervangen we ook de remschijven. Daarnaast controleren we ook de remslangen; hier kunnen naar verloop van tijd namelijk haarscheuren in komen.

Veilig rijden

Veilig rijden begint bij goed werkende remmen. U kunt zelf het niveau van uw remvloeistof controleren. Zit er te weinig remvloeistof in aarzel niet en kom langs bij OnestopCarservice , het remvloeistof niveau mag niet dalen in het geval bij een te lage niveau kunnen er 2 oorzaken zijn. Uitwendige lekkage of uw remvoering van de remblokken zijn versleten. Voor het laten controleren en vervangen van uw remmen en koppeling gaat u dus naar Autobedrijf OnestopCarservice in Helmond. Na een controle en onderhoudsbeurt van uw remmen, weet u dan zeker dat u weer veilig rijdt. Kom langs of maak een afspraak. Dit kan online of door te bellen naar 0492 – 565038 of stuur een mail naar [email protected].

Waarom One Stop Car Service?

APK