0492 - 565038 [email protected]

autokeuring Helmond

<!—DIT ELEMENT IS DE WITTE ACHTERGROND -->

Uw autokeuring is in goede handen bij One Stop Car Service uit Helmond. Wij in- en verkopen, onderhouden, keuren en repareren al jaren voertuigen van alle merken. Wacht niet langer en maak direct een afspraak!

Volledige autokeuring bij One Stop Car Service in Helmond

One Stop Car Service is het ideale bedrijf voor uw autokeuring in Helmond. Wij zijn een officieel RDW erkend keuringsbedrijf, dat inhoudt dat wij alle soorten voertuigen, zowel lichte als zware, mogen keuren. Omdat wij dit allemaal binnenshuis doen – en bijvoorbeeld niet uitbesteden – betaalt u bij ons altijd een zeer schappelijk tarief. Mochten er zaken niet in orde zijn aan uw auto, dan zorgen onze ervaren monteurs direct voor een oplossing. Vanzelfsprekend wordt er niet aan uw auto gesleuteld voordat u toestemming geeft! Aan het einde wordt u uiteraard netjes voorzien van een keuringsrapport.

 

Afspraak maken

Via ons contactformulier maakt u meteen een afspraak voor uw autokeuring bij One Stop Car Service uit Helmond. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u terecht op telefoonnummer 0492 – 565038 stuur een e-mail naar [email protected].

 

Vindt u het ook lastig om bij te houden wanneer u uw auto moet laten keuren? Met de APK reminder wordt u er steeds op tijd aan herinnerd.

Waarom One Stop Car Service?

APK

Afspraak maken

[contact-form-7 id=”1091″ title=”Afspraak maken”]